Om os

Hos KJ MINH har vi et inderligt ønske om, at vores gæster oplever deres restaurantbesøg som en helhedsoplevelse, fra De kommer ind af døren og bliver mødt med et smil, til De bliver fulgt til døren med et tak for i aften. Når det så er sagt, så bestræber vi os også på at der skal være en hyggelig, varm og afslappet atmosfære, så De som kunde kan føle dig tilfreds i vores omgivelser.

Stedet er hånd renoveret og  indrettet med sjæl og inspiration hentet fra Vietnam.

Collage

Det er krydderierne der kendetegner vietnamesisk mad

Hemmeligheden bag vietnamesisk mad er krydderierne. Her findes eksotiske krydderiblandinger og karakteristiske ingredienser som ingefær, chili, citrongræs, fiskesovs og meget mere. Med de ingredienser kan kokkene hos KJ MINH danne en perfekt balance imellem sødt, surt og stærkt som skaber den livfulde smag og de smukke farver, der kendetegner vietnamesisk mad.

Det vietnamesiske køkken er et meget bredt område med mange friske råvarer samt kvalitet. Vi tror på, at vi kan skabe og frembringe den rigtige smag samt aroma frem i maden. Vores menukort er omhyggeligt blevet udvalgt ud fra de mest kendte og helt originale vietnamesiske retter, med et tvist af modernitet der tilpasser sig nutidens smagssanser.

For at se vores udvalg af retter, vælg vores “Menu” eller vores  “Take Away” menu.